La Navali Outlet ninge cu Cadouri

28.12.2016
La Navali Outlet ninge cu Cadouri

Anul Nou și Crăciunul sunt cele mai preferate sărbători, care vor fi întotdeauna asociate cu cadouri. Nouă de asemenea, ne plac acestea sărbători și din acest motiv am decis să pregătim pentru Dumnevoastră cele mai prețioase daruri.

Cumpăra haine cu reduceri și ia parte la tombola cu premii valoroase!

De la 15 și până la 31 decembrie toate cele mai bune reduceri vor fi disponibile numai în magazinele Navali Outlet. În această perioadă, în magazinele noastre o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii va fi distribuită cu reduceri semnificative de peste 50% la diferite produse.

Cumpăra 3 haine la Navali Outlet și participă la extragere!

Special pentru Dvs vom organiza o tombolă cu cadouri unice. Pentru a participa la tombolă trebuie să procurați orice trei haine (sau accesorii) la orice magazin Navali Outlet și veți primi cuponul de participare. Promoția este valabilă până la data de 15 ianuarie 2017. Extragerea premiilor va avea loc pe data de16 ianuarie, in noul nostru magazin pe strada Ismail 84, începând cu ora 13:00.

Ce premii vor fi oferite?

Special pentru tombola de Anul Nou Navali Outlet și partenerii lor au reușit să adune o colecție impresionantă de premii, printre care sunt:
- 15 certificate cadou la Niagara Fitness Club (pentru două persoane);
- 3 certificate cadou la Evaśport (8 antrenamente pentru 1 lună);
- 5 vouchere valorice la Blinoff;
- 10 carduri de reducere la Navali Outlet;
- 3 certificate cadou la Navali Outlet în valoare de 300 lei;
- multe alte cadouri surprize.

Puteți alătura acțiunii și să achiziționați haine cu reducere deja astăzi. Vă așteptăm în rețeaua magazinelor Navali Outlet în fiecare zi și vom fi bucuroși să vă aducem surprizele de neuitat în aceste sărbători de Anul Nou.