Săptămână reducerilor - Black Week!

25.11.2016
Săptămână reducerilor - Black Week!

Pentru prima dată în Moldova se organizează săptămână reducerilor - Black Week! Din 25 noiembrie până pe 2 decembrie veniți la orice magazin Navali Outlet și faceți cumpărături cu reduceri până la 75%. Alte magazine organizează Black Friday și oferă reduceri doar în ziua de vineri. Navali Outlet nu limitează clienții în timp. Acum, Dumneavoastră nu aveți nevoie să vă grăbiți. Cu noi, Black Friday va dura mai mult timp și cu siguranța veți reuși să faceți o achiziție excelentă.

Vă place să faceți cumpărături reușite cu reduceri semnificative? Pentru a face acest lucru, există o zi specială, când magazinele din întreaga lume organizează reduceri înainte de Crăciun. Ultima vineri din noiembrie - Black Friday, o este o zi specială, când toate magazinele se grăbesc să satisfacă toți clienții săi cu prețuri mici la produse. De obicei, în ziua Black Friday magazine încep să lucreze dis-de-dimineață. Anume dimineața magazinele oferă cele mai mari reduceri. Cu toate acestea, așa fac doar magazinele obișnuite. La Navali Outlet, cele mai avantajoase reduceri vor fi disponibile pe parcursul întregii săptămâni - Black Week.


Procurați haine la modă de la cele mai bune branduri europene și beneficiați de oferta cu adevărat avantajoasă. Reducerile sunt valabile pentru toate colecțiile de haine. De aceea, deja astăzi Dumneavoastră puteți achiziționa o ținută excelentă din colecția de toamnă sau de iarnă. Navali Outlet mereu se gândește la beneficiile clientului și ,de aceea, organizează o scădere cu adevărat semnificativă a prețurilor.