Haine online cu livrare în Moldova

Livrare  

Rețeaua magazinelor Navali Outlet oferă condiții convenabile pentru plata de marfuri și livrare. Împreaună cu noi haine cu livrare au devenit cu mult mai disponibile. Noi producem transportarea comenzilor în capitala și întreg teritoriul al țării. Livrare hainelor în raza Municipiului Chișinău costă 35 de lei, iar pe teritoriul republicii - 75 de lei. Totodată, livrarea comenzilor la suma de peste 1000 de lei se efectuează gratuit. 

Atenția! Indicați corect adresa atunci când completați ancheta comenzii pentru a cumpăra haine online cu livrare. Pentru asta, este necesar să specificați strada, numărul casei și scării, precum și alte detalii importante.

Comenzile se livrează în fiecare zi între orele 9:00 și 18:00. De aceea, vă rugăm să fiți prezenți pe adresa specificată în ziua livrării. Ne informăm în prealabil despre ziua și timp când vor fi transportate haine online cu livrare.

Plată

Haine cu livrare pot fi achitate prin numerar și plăți fără numerar. Vă puteți achita pentru serviciile oferite de Navali Outelt prin numerar, lasând banii curierului. Totodată sunt disponibile carduri bancare Visa și Mastercard, precum și altele. Pentru a achita pentru haine cu livrare prin intermediul cardului bancar vă trebuie să completați ancheta comenzii de pe site-ul Navali. 

Suntem mereu în căutarea noilor idei pentru a face servicii prestate de magazinul nostru cu mult mai convenabile și practice. Ați confruntat cu dificultăți și doriți să aflați detalii despre efectuarea plăților și livrarea? Apelați la specialiștii serviciului Navali Outlet și veți primi informații detaliate cu privire la activitatea magazinului nostru. Orice recomandări și sfaturi vor fi întotdeauna binevenite! Faceți cumpărături excelente și alegeți cele mai bune branduri din întreaga lume!